Site by Plenso
Gemiddelde score: 5 / 5

Jeroen Soenen Roeselare

Ik heb Jens leren kennen als een perfectionist die niets aan het toeval overlaat. Een kenner, die met degelijke producten werkt en geen enkele toegeving doet op de kwaliteit van afwerking. We zijn zeer enthousiast over de schilderwerken in ons huis en extra gelukkig met het speciale muurvullende dieren-tafereel in de slaapkamer van onze jongste spruit.

Isolde Hoop Roeselare

De kinderkamer heeft een prachtige accentmuur dankzij het vakwerk van Jens. We kwamen wat onvoorziene zaken tegen dat hij mooi oploste. heel blij!

Marielle Covens Oostende

Jens en zijn team hebben prachtig werk geleverd in ons gloednieuw appartement aan zee... Een echte aanrader voor wie kwaliteit verlangt...

Natascha Kemel Oostende

Beste Jens en collega\'s, Wat een juweeltje hebben jullie terug gemaakt van onze keuken en leefruimte! Echt tot in de perfectie. Niet alleen de schilderwerken, maar ook het parket, de afwerking rondom ramen en deuren, de hoekjes en kantjes,.. Niets is jouw te veel. Als je iets ziet wat niet helemaal perfect zou zijn bij de ruwbouw, dan zorg jij voor de oplossing. Je bent een wakkere gast, die gaat voor het allerbeste voor z\'n klant, keer op keer. Bedankt Jens, we zijn fier op jouw werk

Bo Hoverbeke Eernegem

Super tevreden! Topwerk van een topteam, alles tot in de puntjes afgewerkt!!! Bedankt Jens en zeker tot de volgende! Groetjes Valentino en Bo

Caroline Blondeel Oostkamp

We kennen Jens reeds jaren en vertrouwden hem dan ook volledig voor alle schilder- en behangwerken in ons huis. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Je kan rekenen op Jens en zijn team: steeds op tijd, altijd vriendelijk en zij werken met een hoge graag van professionalisme. Kortom, zeker aan te raden, zonder twijfel!

Sophie Puype Eernegem

Wij zijn super tevreden van de werken van Jens! Mooi afgewerkt tot in de puntjes! Zeer vriendelijke collega\'s. Wens je een schilder, niet twijfelen, bij Jens moet je zijn! Groetjes, Sophie en Shane

Karlien Desutter Kortrijk

Heel blij met de keuze voor Jens & zijn team. De behang- en schilderwerken in mijn appartement zijn piekfijn uitgevoerd en alles is zeer vlot verlopen. extra pluspunt: zeer sympathiek. een echte aanrader!

Ronny Tampere Oostende

Al ons buitenschrijnwerk laten schilderen door Jens en zijn medewerkers. Prachtig werk door een professioneel team! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat alsook over de vlotte samenwerking!

Florence Nayaert Eernegem

Beste Jens, Wij zijn super tevreden van de behang- en schilderwerken die jullie hebben uitgevoerd in ons huis! Als thuiswerker kon ik zien hoe jullie alles van A-Z tot in de puntjes hebben afgewerkt! Jullie zijn echte professionals in jullie job en ernaast toffe gasten. Wij zijn pro- Schilderwerken Jens Vansteelandt en team!

Ellen Kornelis Oostkamp

Jullie zijn fantastisch. Bedankt om een deel te zijn van onze reis, om ons te helpen, om kleine dingen te doen die voor ons veel betekenen, om zo enthousiast te zijn elke dag, gewoon omdat jullie zo mooi werk leveren en om er zo fier op te zijn, om meer te doen dan enkel het schilderen. Wat een team! Het beste schilderteam van België vind je hier :)

Nathalie Vandenbilcke Oostende

Proficiat aan gans het team !! Van een make-over gesproken! 1 adres voor schilder en behangwerken Schilderwerken Vansteelandt Jens Dank je voor de extra tips ! Ik ben een zeer tevreden klant Prijs - kwaliteit - top !

Brigitte Verhoest Oostende

Behang en schilderwerken waren top!! Dank u wel Jens en medewerkers, jullie hebben schitterend werk geleverd in een korte tijd. Alles met zeer veel zorg prachtig afgewerkt en ook proper afgeleverd! Wij raden jullie zeer zeker aan iedereen aan! wij wensen jullie prettige feestdagen toe.

Evelyne Lagrou Waardamme

Dikke merci aan Jens en zijn topteam voor het prachtige schilderwerk in ons huis! In een recordtempo hebben jullie dit tot in de puntjes afgewerkt. Altijd goedgemutst, altijd leven in de brouwerij‚ Een echte aanrader!

Nachtsfeer Aquatrend Kuurne

Wij zijn super tevreden klanten!! Na heel veel twijfelen gingen we van licht naar donker! Bedankt Jens en collega\'s voor de samenwerking. Alles verliep vlot, correct en stipt. Het was een plezier om samen te werken met jullie plezante maar zeer professioneel team

Barbara De Angelis Zwevezele

Deze zomer lieten we onze keuken en living schilderen. Van de eerste afspraak tot de offerte tot de uitgevoerde werken, waren we zeer tevreden. Steeds correct in alle opzichten. Jullie hebben van ons huis nog meer een thuis gemaakt!

Nadine Masschaele Aartrijke

Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Een topteam met aangename werksfeer!

Petra De Wispelaere Moere

Van plan een schilder te laten komen? Jens en zijn team zijn om van te dromen! Met precisie en geduld, Hebben ze behangen, kraakjes en putjes gevuld. Alles tot in de puntjes netjes afgewerkt. Dát en hun stiptheid, zijn dan ook hun sterkste kant! Doe zo verder mannen!

Maria Huyghe Eernegem

Na veel wikken en wegen , wel of niet ons plafond in de living (bruine balken) schilderen,met een klein hartje hebben we toch besloten het te laten doen en met een heel mooi resultaat ! Ook de muren kregen een mooi vliesbehang en een bijpassend kleurtje , alles perfect afgewerkt tot in de kleinste details Bedankt Jens we zijn heel tevreden met het prachtige resultaat

Anastasia Marteel Oostduinkerke

Onze voorgevel laten kalleien door Jens, het is een prachtig resultaat, wij zijn super tevreden!!! Alles is tot in de puntjes afgewerkt en alle afspraken worden altijd correct en stipt uitgevoerd!

Jan De Messemaeker Hasselt

Jens is een echte vakman, die begaan is met alle details van de afwerking met een knap resultaat tot gevolg. Dat hij ook nog toffe kerel is, is een leuke bonus!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Wij zorgen voor een gratis offerte op maat!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schilderwerken Vansteelandt maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie