Site by Plenso
Gemiddelde score: 5 / 5

Kris Van Cauteren 11/06/2024 Middelkerke

Zeer goede service! Afwerking is gewoon perfect! Professioneel zeer proper appartement opgeleverd. ik kan dit bedrijf ten zeerste aan iedereen aanbevelen

Jeannique Lahousse 28/04/2023 Eernegem

Jens en zijn team hebben van ons huis een prachtig paradijs gemaakt! Alles werd mooi bijgewerkt om een perfect resultaat te bekomen! Bedankt Jens en team. Een aanrader en niet verder zoeken indien u een vakman zoekt!!!

Jeroen Soenen Roeselare 15/02/2020

Ik heb Jens leren kennen als een perfectionist die niets aan het toeval overlaat. Een kenner, die met degelijke producten werkt en geen enkele toegeving doet op de kwaliteit van afwerking. We zijn zeer enthousiast over de schilderwerken in ons huis en extra gelukkig met het speciale muurvullende dieren-tafereel in de slaapkamer van onze jongste spruit.

Isolde Hoop Roeselare 15/02/2020

De kinderkamer heeft een prachtige accentmuur dankzij het vakwerk van Jens. We kwamen wat onvoorziene zaken tegen dat hij mooi oploste. heel blij!

Marielle Covens Oostende 28/07/2021

Jens en zijn team hebben prachtig werk geleverd in ons gloednieuw appartement aan zee... Een echte aanrader voor wie kwaliteit verlangt...

Natascha Kemel Oostende 29/03/2021

Beste Jens en collega\'s, Wat een juweeltje hebben jullie terug gemaakt van onze keuken en leefruimte! Echt tot in de perfectie. Niet alleen de schilderwerken, maar ook het parket, de afwerking rondom ramen en deuren, de hoekjes en kantjes,.. Niets is jouw te veel. Als je iets ziet wat niet helemaal perfect zou zijn bij de ruwbouw, dan zorg jij voor de oplossing. Je bent een wakkere gast, die gaat voor het allerbeste voor z\'n klant, keer op keer. Bedankt Jens, we zijn fier op jouw werk

Bo Hoverbeke Eernegem 24/02/2021

Super tevreden! Topwerk van een topteam, alles tot in de puntjes afgewerkt!!! Bedankt Jens en zeker tot de volgende! Groetjes Valentino en Bo

Caroline Blondeel Oostkamp 10/01/2021

We kennen Jens reeds jaren en vertrouwden hem dan ook volledig voor alle schilder- en behangwerken in ons huis. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Je kan rekenen op Jens en zijn team: steeds op tijd, altijd vriendelijk en zij werken met een hoge graad van professionalisme. Kortom, zeker aan te raden, zonder twijfel!

Sophie Puype Eernegem 07/01/2021

Wij zijn super tevreden van de werken van Jens! Mooi afgewerkt tot in de puntjes! Zeer vriendelijke collega\'s. Wens je een schilder, niet twijfelen, bij Jens moet je zijn! Groetjes, Sophie en Shane

Karlien Desutter Kortrijk 26/09/2019

Heel blij met de keuze voor Jens & zijn team. De behang- en schilderwerken in mijn appartement zijn piekfijn uitgevoerd en alles is zeer vlot verlopen. extra pluspunt: zeer sympathiek. een echte aanrader!

Ronny Tampere Oostende 21/11/2018

Al ons buitenschrijnwerk laten schilderen door Jens en zijn medewerkers. Prachtig werk door een professioneel team! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat alsook over de vlotte samenwerking!

Florence Nayaert Eernegem 11/04/2021

Beste Jens, Wij zijn super tevreden van de behang- en schilderwerken die jullie hebben uitgevoerd in ons huis! Als thuiswerker kon ik zien hoe jullie alles van A-Z tot in de puntjes hebben afgewerkt! Jullie zijn echte professionals in jullie job en ernaast toffe gasten. Wij zijn pro- Schilderwerken Jens Vansteelandt en team!

Ellen Kornelis Oostkamp 13/01/2019

Jullie zijn fantastisch. Bedankt om een deel te zijn van onze reis, om ons te helpen, om kleine dingen te doen die voor ons veel betekenen, om zo enthousiast te zijn elke dag, gewoon omdat jullie zo mooi werk leveren en om er zo fier op te zijn, om meer te doen dan enkel het schilderen. Wat een team! Het beste schilderteam van België vind je hier :)

Nathalie Vandenbilcke Oostende 05/05/2021

Proficiat aan gans het team !! Van een make-over gesproken! 1 adres voor schilder en behangwerken Schilderwerken Vansteelandt Jens Dank je voor de extra tips ! Ik ben een zeer tevreden klant Prijs - kwaliteit - top !

Brigitte Verhoest Oostende 22/12/2019

Behang en schilderwerken waren top!! Dank u wel Jens en medewerkers, jullie hebben schitterend werk geleverd in een korte tijd. Alles met zeer veel zorg prachtig afgewerkt en ook proper afgeleverd! Wij raden jullie zeer zeker aan iedereen aan! wij wensen jullie prettige feestdagen toe.

Evelyne Lagrou Waardamme 27/05/2020

Dikke merci aan Jens en zijn topteam voor het prachtige schilderwerk in ons huis! In een recordtempo hebben jullie dit tot in de puntjes afgewerkt. Altijd goedgemutst, altijd leven in de brouwerij‚ Een echte aanrader!

Nachtsfeer Aquatrend Kuurne 17/06/2020

Wij zijn super tevreden klanten!! Na heel veel twijfelen gingen we van licht naar donker! Bedankt Jens en collega\'s voor de samenwerking. Alles verliep vlot, correct en stipt. Het was een plezier om samen te werken met jullie plezante maar zeer professioneel team

Barbara De Angelis Zwevezele 26/12/2019

Deze zomer lieten we onze keuken en living schilderen. Van de eerste afspraak tot de offerte tot de uitgevoerde werken, waren we zeer tevreden. Steeds correct in alle opzichten. Jullie hebben van ons huis nog meer een thuis gemaakt!

Nadine Masschaele Aartrijke 21/10/2019

Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Een topteam met aangename werksfeer!

Petra De Wispelaere Moere 17/12/2017

Van plan een schilder te laten komen? Jens en zijn team zijn om van te dromen! Met precisie en geduld, Hebben ze behangen, kraakjes en putjes gevuld. Alles tot in de puntjes netjes afgewerkt. Dát en hun stiptheid, zijn dan ook hun sterkste kant! Doe zo verder mannen!

Maria Huyghe Eernegem 20/10/2017

Na veel wikken en wegen , wel of niet ons plafond in de living (bruine balken) schilderen,met een klein hartje hebben we toch besloten het te laten doen en met een heel mooi resultaat ! Ook de muren kregen een mooi vliesbehang en een bijpassend kleurtje , alles perfect afgewerkt tot in de kleinste details Bedankt Jens we zijn heel tevreden met het prachtige resultaat

Anastasia Marteel Oostduinkerke 12/08/2017

Onze voorgevel laten kalleien door Jens, het is een prachtig resultaat, wij zijn super tevreden!!! Alles is tot in de puntjes afgewerkt en alle afspraken worden altijd correct en stipt uitgevoerd!

Jan De Messemaeker Hasselt 20/04/2022

Jens is een echte vakman, die begaan is met alle details van de afwerking met een knap resultaat tot gevolg. Dat hij ook nog toffe kerel is, is een leuke bonus!

Guido Vandenheede Knokke-Heist 15/10/2022

Op aanraden van mijn broer, die ook door Jens en zijn team zijn huis liet schilderen, lieten wij hem een offerte maken… Toen zagen wij al de bijzondere netheid en duidelijkheid van zijn voorstellen. Na het eerste contact is dat alleen nog maar bevestigd geworden, wij wilden geen ander meer vragen om de interieur schilderwerken van ons appartement te laten uitvoeren. Alle lof die je leest in de vorige commentaren zijn meer dan waar, en wij zijn zeer dankbaar van wat hij er met zijn ‘kameraden’ van gemaakt heeft, volgens ons kan het niet beter in alle aspecten wat je van een ware stielman kan verwachten : 10/10 !! Van harte bedankt Jens en team !! De beste reclame is nog altijd de mond aan mondreclame en dat klopt hierbij 100% !!

Marc en Kris Buysschaert Oostende 28/11/2022

Wij zijn uitermate tevreden van dit topteam en van de aangename samenwerking. De afwerking van de schilderwerken is super. En ook, gemaakte afspraken worden nagekomen, zeker ook niet onbelangrijk. Nogmaals dank aan Jens en Maxim

marc Buysschaert Oostende 28/11/2022

Knap professioneel werk. Weinig tot geen hinder tijdens de werken. Stipte naleving van de afspraken. Vakkundige medewerkers. Eens de werken aangevat wordt er verder gewerkt tot de beëindiging. Leuke samenwerking. Zeer warm aan te bevelen schildersbedrijf.

Dieter Beuselinck Eernegem 05/01/2023

Dikke merci aan Jens en zijn team voor de prachtige schilderwerken van ons huisje!! Alles werd vlot, nauwkeurig en mooi afgewerkt tot in de puntjes. Jullie mogen fier zijn op de realisatie bij ons! Wij vonden jullie ook een super aangenaam team om mee samen te werken! Schilderwerken Vansteelandt is zeker een aanrader! Groetjes Dieter, Saskia en de kids

Diego en Julie Koekelare 26/01/2023

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Jens en zijn team. Een samenwerking met mogelijkheid tot overleg, veel oog voor detail en het gebruik van kwaliteitsvol materiaal. Wij doen in de toekomst zeker nog beroep op Jens en zijn team bij nieuwe schilderwerken in onze woning!

Familie Coen - Vansteenkiste Gistel 29/01/2023

Jens en zijn team hebben prachtig werk geleverd bij ons. Alle kleine en grote oneffenheden werden weggewerkt. Keuze voor een gewaagd kleur in het toilet met een perfecte afwerking. De voor en na was overal een immens verschil. Het gaat om veel meer dan gewoon een likje verf. Ook de kwaliteit van de verf is uitstekend, met 2 kleine kindjes in huis merk je dit al snel ☺️. Ik raad Jens en zijn team iedereen aan. Als wij nog een schilderwerkje hebben dan is onze keuze snel gemaakt.

Restaurant Plat Préféré Snaaskerke 19/05/2017

Na waterschade geleden te hebben in ons restaurant, Jens gecontacteerd om enkele herstellingswerken uit te voeren! Correcte offerte ontvangen en een heel snelle, goede uitvoering van de gevraagde werken! Altijd vlot bereikbaar en perfecte opvolging door Jens zelf! Jens denkt mee met de klant en staat open om samen een gepaste oplossing te vinden bij elk probleem. Ik kan iedereen aanraden om schilderwerken Vansteelandt te contacteren indien er schilderwerken moeten gedaan worden!! Topservice van een topstielman! Dikke merci Jens en team!

Billiet Martine Oostende 16/04/2017

Prachtig werk geleverd...harde en nette werker.Mag zeker voor onze volgende werken bij ons terug komen.Zeker een aanrader.Dank Jens.

Lievens Danny Torhout 18/04/2017

Prachtig werk geleverd Jens!! Heel tevreden. Als je een professioneel iemand zoekt voor je schilderwerken dan kan ik je zeker schilderwerken Vansteelandt aanbevelen. Correct , punctueel en zeer bekwaam.

Sabbe Charlien Bekegem 16/01/2017

Zeer tevreden over de uitgevoerde werken! Oog voor detail maakt het af. Jens mag zeker terugkomen voor de rest .

Wouter 21/04/2023 Eernegem

Zeer tevreden over de kwaliteit van de schilderwerken. Ook zeer vlot in de communicatie en het bespreken van de aanpak.

Vincent de Cannière 26/04/2023 Genève (Zwitserland)

Hartelijk dank aan Jens en zijn team. Uitzonderlijk werk geleverd bij het herstellen van muren en plafonds alsook het schilderen van een villa in Duinbergen. 7 slaapkamers, 1 bureau, 3 badkamers, 1 keuken, grote leefruimte met salon en eetkamer en een trap hall 3 verdiepingen ! En dit binnen de overeengekomen termijn. Gloednieuw en prachtige afwerking met veel zorg voor het detail! Het schilderen van de buitengevels in progress!

Marc Moles le Bailly Linkebeek 05/07/2023

Jens en zijn team hebben een prachtig werk geleverd voor het schilderen van ons huis. Een toegevoegde waarde tijdens de discussies met Erfgoed dienst gezien het huis beschermd is. De werken worden uitgevoerd in tijdschema en conform de afgesproken prijs.

Lee Devinck Bredene 26/07/2023

Al enkele malen met Jens samengewerkt om binnen- en buitenshuis schilderwerken te laten uitvoeren. Telkens een correcte offerte, zonder verrassingen, opgeleverd binnen (en soms vroeger dan!) de afgesproken termijn. Gevoel voor detail, en afwerking. Samenwerken met andere partijen is ook geen enkel punt (afstemmen met andere aannemers, electriciens e.d.), niets was hem te veel. We kijken alweer uit naar de volgende samenwerking!

Malfait Jacques Oostende 10/09/2023

Jacques en Linda uit Oostende, Hartelijk dank aan Jens en zijn team voor het prachtig geleverd werk bij het herstellen van plafonds, het aanbrengen van een vliesdoek en het schilderen van plafonds en muren. De werken werden correct en met veel zorg uitgevoerd volgens de overeengekomen planning. Alles ziet er nu als nieuw uit. Doe zo verder.

Patricia Molein Koksijde 21/09/2023

We zijn heel tevreden over de schilderwerken, een echt nieuw huis ! Iedereen is vriendelijk en afspraken worden nageleefd. Een aanrader ! 

Sylvia Thirion Bredene 11/12/2023

Ben je op zoek naar een schilder die kwaliteit levert, correct de afspraken nakomt én ook nog eens de nodige sfeer brengt in je huis? Dan moet je bij Jens en zijn team zijn! Tijdens onze verbouwingen kwamen we met heel wat ander werkvolk in contact en vaak was er een gebrekkige communicatie. Dit is bij Jens en zijn team absoluut niet het geval! Ze leverden zeer proper werk, werkten efficiënt en goed door. Ons huis ziet er nu 10x beter uit en het maakte ons ook fiere eigenaars, klaar om onze villa te verkopen. Bedankt om dit mee mogelijk te maken! Een absolute aanrader! Sylvia

Kenneth Depoover Zevekote 7/12/2023

Wij zijn heel tevreden over de schilderwerken die Jens bij ons heeft uitgevoerd. Of het nu gaat om binnen- of buitenwerken, de kwaliteit is top. Het begon met een uitgebreide uitleg en duidelijke offerte. Vervolgens was er een goede voorbereiding, alles werd grondig beschermd en afgeplakt. En het belangrijkste was de heel goede uitvoering van de werken. Jens is iemand die leeft voor zijn vak en dit steeds met passie doet!

Daenens Liesbet Bredene 27/12/2023

Wij zijn uitermate tevreden over de schilderwerken in onze traphal, het toilet, de keuken en leefruimte. Het resultaat is verbluffend: alles straalt in een helder wit en de afwerking is onberispelijk strak. Jens en zijn team leverden niet alleen vakmanschap, maar ook een punctuele en professionele service. Een absolute aanrader voor wie vakbekwaamheid en oog voor detail waardeert.

Patrick Calleeuw Jabbeke 18/01/2024

Heel onze bovenverdieping in laminaat laten leggen alsook de deuren laten schilderen. Jens en zijn team hebben dit perfect uitgevoerd!. Wij zijn enorm tevreden, altijd stipt op tijd, en alles tot in de puntjes afgewerkt. Zelfs een paar tegenslagen werden perfect opgelost. Zoeken jullie een vakman, niet twijfelen!

Martijn Pincket Assebroek 24/02/2024

Jens heeft echt topwerk geleverd bij het behangen en schilderen van onze slaapkamer en twee kinderkamers. Zijn offerte was correct en overzichtelijk. Het vakmanschap sprak voor zich; alles ziet er superstrak uit met oog voor detail. Jens werkte nauwgezet en liet geen rommel achter, wat voor ons als gezin ideaal was. De kamers zijn echt next level geworden, we zijn mega blij met het resultaat! Jens is een uitstekende schilder en een aanrader voor wie een echte vakman zoekt. Vijf sterren voor zijn skills en service!

Bernard Dangreau Evergem 03/03/2024

Wij zijn heel blij met de keuze voor Jens & zijn team. Een vlotte, vriendelijke communicatie, kleuradvies en zijn professionalisme leverde ons een perfect afgewerkt appartement. Zonder twijfel een aanrader! Bernard en Ria

L. Vanden Abeele Bredene 12/04/2024

We hebben Jens en zijn team gecontacteerd dankzij lovende recensies van enkele buren. We zijn uitermate tevreden over het resultaat: perfecte afwerking van onze woonruimte, niets op aan te merken. Een echte topper!

Geert Van den Zegel Keerbergen 28/04/2024

Ons appartement in Middelkerke hebben we onlangs laten schilderen door Jens en zijn team. Het resultaat is ronduit prachtig. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Klasse!

Manfred Brengman 14/06/2024 Gistel

Jens en zijn team hebben prachtig professioneel werk geleverd in ons huis. De kwaliteit van zijn werk is top!

Nadia Icke 23/06/2024 Leke

Jens & team, toppers !!! Keuken , living en slaapkamer laten doen, ik heb een nieuw huis :-) Alles piekfijn gedaan, veel trots in hun werk en een aangename bende om in huis te hebben. Wat mij betreft voor verdere renovatiewerken maar 1 adres. Super tevreden !!!

high-end afwerking met oog voor detail!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schilderwerken Vansteelandt maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie