Site by Plenso

Diensten van
Schilderwerken Vansteelandt

Voor al uw schilder- en decoratiewerken/ plaatsen van alle vloer- en wandkleding/ raamdecoratie/ spuit- en lakwerken/ Totaal- en renovatieproject.

spuitwerken

Voor het aanbrengen van donkere kleuren of wanneer het gaat om een groot project doen wij beroep op een airless spuitmachine om ook op deze manier tot een mooie afwerking te komen

Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Verven van gevels, verschillende kaleisystemen, schilderen van alle schrijnwerk,..... Ook hier is schilderwerken Vansteelandt uw partner.

Totaalprojecten A tot Z

Ook voor totaalprojecten A tot Z kunt u bij Schilderwerken Vansteelandt terecht. Wij verzorgen uw volledig project, van boven tot onder. Wij staan in voor alle schilderwerken binnen en buiten alsook raam- en wandbekleding. Daarnaast verzorgen we de samenwerking betreffende elektriciteit, sanitair, timmer- en schrijnwerken,vloeren,faiencen,.... Dit alles in functie van een vlotte communicatie en samenhang tussen de verscheidene elementen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken in het kiezen van de juiste partners, we werken samen met ervaren vakmensen die aan hetzelfde zeil trekken en elk project net zoals ons tot in de puntjes verzorgen en afleveren.

Raambekleding

Bij ons kunt u terecht voor al uw raambekleding. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, maar denken met u mee voor een zo goed mogelijke realisatie van uw creatieve ideeën. We werken dit samen met u uit en maken het onmogelijke mogelijk. Daarnaast houden we rekening met het totaalplaatje en zorgen we voor een goede samenhang tussen al uw ruimtes en decoratieve elementen.

Wandbekleding

Plaatsen van alle vliesbehangen, decoratief behangpapier, schildersdoek, structuur behang, persoonlijke foto op doek, stickers,...

Vloerbekleding

Naast schilderwerken, hebben wij ook een jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerbekleding.

Plaatsen van laminaat, parket, novillon, tapijt, kurk,....

Schilderwerken Vansteelandt nu in samenwerking met interieurarchitect Olivier Vandemoere

www.vo-interieur.be

Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Wij zorgen voor een gratis offerte op maat!