Site by Plenso

Over
Schilderwerken Vansteelandt

'Schilderen, onze passie!' niet zomaar een slogan maar een slogan waarmee ons team zich dagelijks de passie voor het vak extra in de verf wil plaatsen. Al onze schilder- decoratiewerken en wand- vloerbekledigen gaan we met oog voor detail gaan plaatsen en afwerken. Wenst u 1 aanspreekpunt voor uw totaal- of renovatieproject? Dan bent u bij schilderwerken Vansteelandt aan het juiste adres. Samen met onze vakmensen, elk in hun vakgebied, waarbij zij dezelfde passie en vakkennis uitstralen zorgen we ook hier voor net dat ietsje meer voor uw project.

Door onze passie en continue opleidingen van verfsystemen en decoratietechnieken zijn wij up to date om aan al uw wensen te voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op

Schilderen...

onze passie!

“Schilderen, onze passie!”. Niet zomaar een slogan, maar één waarmee wij elke dag onze passie voor het vak in de verf willen zetten. Reeds meer dan 25 jaar zijn wij actief in alle schilder-, behang-, decoratiewerken en vloerbekledingen. Gaande van nieuwbouwwoningen, buitenverblijven, winkels, façades… tot het opfrissen van uw interieur. Binnen- en buitenland.

Steeds streven wij naar de perfectie in al onze afwerkingen met oog voor detail en liefde voor het vak. Door uitsluitend te werken met zeer kwaliteitsvolle materialen gaande van plamuur, kitten, vliesbehangen, verven, ... geven wij u de garantie op vakmanschap. Door sinds lange jaren samen te werken met onze partner Caparol en Colorpoint hebben wij een ruime know-how binnen ons vak!  Als jonge ondernemer zijn wij dan ook verkozen tot 1 van de Ambassdeurs Caparol België naar aanleiding van hun 50 jarig bestaan! Hierin delen wij ook die enorme passie voor 'het vak'

Onze geschiedenis

Passie voor het vak!

Familietraditie door de jaren heen. Reeds meer dan 25 jaar uw partner voor al uw schilder- en decoratiewerken. Van vader op zoon is schilderwerken Vansteelandt uitgegroeid tot 1 hecht team voor elk project. Onze meeste projecten en opdrachten komen door de mond aan mond reclame. Dit toont aan dat klanten van over gans vlaanderen de manier van werken appreciëren en waarderen.


Als u kiest voor schilderwerken Vansteelandt, dan kiest u voor vakmanschap, gedrevenheid, kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. Elk project zullen wij samen met u nauwkeurig bespreken en u een luisterend oor bieden voor al uw wensen. Een professioneel kleurenadvies en interieurinrichting staan ter uwe beschikking. Flexibiliteit en het naleven van afspraken staan dan ook centraal binnen ons team.

high-end afwerking met oog voor detail!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schilderwerken Vansteelandt maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie