Site by Plenso

Over
Schilderwerken Vansteelandt

'Schilderen, onze passie!' niet zomaar een slogan maar een slogan waarmee ons team zich dagelijks de passie voor het vak extra in de verf wil plaatsen. Al onze schilder- decoratiewerken en wand- vloerbekledigen gaan we met oog voor detail gaan plaatsen en afwerken. Wenst u 1 aanspreekpunt voor uw totaal- of renovatieproject? dan bent u bij schilderwerken Vansteelandt aan het juiste adres. Samen met onze vakmensen, elk in hun vakgebied, waarbij zij dezelfde passie en vakkennis uitstralen zorgen wie ook hier voor net dat ietsje meer voor uw project.

Door onze passie en gedrevenheid werken wij sinds kort nu ook samen met interieurarchitect Olivier Vandemoere. Deze persoon deelt net dezelfde passie als Schilderwerken Vansteelandt. Met zijn enorme engament en enthousiasme streeft Olivier ook telkens naar de perfectie! Door deze mix zijn wij de ideale partner om het interieur van uw dromen te verwezenlijken. Neemt gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Schilderen..

onze passie!

“Schilderen, onze passie!”. Niet zomaar een slogan, maar één waarmee wij elke dag onze passie voor het vak in de verf willen zetten. Reeds meer dan 25 jaar zijn wij actief in alles wat schilder-, behang-, decoratiewerken en vloerbekledingen betreft. Gaande van nieuwbouwwoningen, buitenverblijven, winkels, façades… tot het opfrissen van uw interieur.  
 

Telkens mikken wij op de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor elk project! Wij werken uitsluitend met de beste materialen. Daar zijn onze verven van Caparol het beste bewijs van.

Onze geschiedenis

Passie voor het vak!

Familietraditie door de jaren heen. Reeds meer dan 25 jaar uw partner voor al uw schilder- en decoratiewerken. Van vader op zoon is schilderwerken Vansteelandt uitgegroeid tot 1 hecht team voor elk project. Onze meeste projecten en opdrachten komen door de mond aan mond reclame. Dit toont aan dat klanten van over gans vlaanderen de manier van werken appreciëren en waarderen.


Als u kiest voor schilderwerken Vansteelandt, dan kiest u voor vakmanschap, gedrevenheid, kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. Elk project zullen wij samen met u nauwkeurig bespreken en u een luisterend oor bieden voor al uw wensen. Een professioneel kleurenadvies en interieurinrichting staan ter uwe beschikking. Flexibiliteit en het naleven van afspraken staan dan ook centraal binnen ons team.

Schilderwerken Vansteelandt nu in samenwerking met interieurarchitect Olivier Vandemoere

www.vo-interieur.be

Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Wij zorgen voor een gratis offerte op maat!