Site by Plenso

Binnenschilderwerken

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Geeft u voor al deze werken de voorkeur aan een professionele schilder, die u een offerte op maat maakt? Vul dan nu zo precies mogelijk het offerte-formulier in en ontvang helemaal gratis en volledig vrijblijvend een offerte voor uw werken.

Vraag offerte aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Vraag offerte aan

Om het interieur van uw dromen te verwezenlijken staan wij garant voor mooie en perfecte afwerking! Vanuit onze passie voor het vak streven wij steeds naar kwaliteit en duurzaamheid.

Wanneer u een bepaalde ruimte, volledige woning of renovatie wenst uit te voeren, staan wij u met raad en daad bij zodat u voor geen verrassingen hoeft te staan. Onze ervaring en expertise delen wij graag met onze klanten.

Steeds vertrekkend vanuit een goede voorbereiding voeren wij de nodige plamuurwerken, schilder- en behangwerken uit tot het bekomen van professioneel schilderwerk. Het eindresultaat geeft een extra dimensie aan uw woning of ruimte. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten echt 'thuis komen'. Het leggen van accenten in uw leefruimte of woning , die het best uw karakter en uw persoonlijkheid weergeven vinden wij van groots belang. In deze zoektocht geven wij jullie gratis het advies van een professionele kleurenconsulente met jarenlange ervaring in de interieurwereld

Indien u net nog dat 'ietsje' meer wenst in uw woning plaatsen wij ook Decoratieve technieken (oa. Crustal, kalkverf, Roestique,...van de Belgsche fabrikant Stoopen en Meeûs

Tot het bekomen van professioneel schilderwerk kiezen wij er steeds voor om van begin tot eind enkel met kwaliteitsvolle en hoogwaardige materialen te werken. (plamuur, vliesbehang, verf, lijmen, acrylkitten,...)

Onze partner in de verf Caparol staat steeds garant voor hoogwaardige afwerkingen en duurzaamheid!

high-end afwerking met oog voor detail!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schilderwerken Vansteelandt maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie