Site by Plenso

Diensten van
Schilderwerken Vansteelandt

Voor al uw schilder- en decoratiewerken/ plaatsen van alle vloer- en wandkleding/ raamdecoratie/ spuit- en lakwerken/ Totaal- en renovatieproject.

Binnenschilderwerken

professionele interieurschilderwerken

Om het interieur van uw dromen te verwezenlijken staan wij garant voor mooie en perfecte afwerking! Vanuit onze passie voor het vak streven wij steeds naar kwaliteit en duurzaamheid.

Wanneer u een bepaalde ruimte, volledige woning of renovatie wenst uit te voeren, staan wij u met raad en daad bij zodat u voor geen verrassingen hoeft te staan. Onze ervaring en expertise delen wij graag met onze klanten.

Steeds vertrekkend vanuit een goede voorbereiding voeren wij de nodige plamuurwerken, schilder- en behangwerken uit tot het bekomen van professioneel schilderwerk. Het eindresultaat geeft een extra dimensie aan uw woning of ruimte. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten echt 'thuis komen'. Het leggen van accenten in uw leefruimte of woning , die het best uw karakter en uw persoonlijkheid weergeven vinden wij van groots belang. In deze zoektocht geven wij jullie gratis het advies van een professionele kleurenconsulente met jarenlange ervaring in de interieurwereld

Indien u net nog dat 'ietsje' meer wenst in uw woning plaatsen wij ook Decoratieve technieken (oa. Crustal, kalkverf, Roestique,...van de Belgsche fabrikant Stoopen en Meeûs

Tot het bekomen van professioneel schilderwerk kiezen wij er steeds voor om van begin tot eind enkel met kwaliteitsvolle en hoogwaardige materialen te werken. (plamuur, vliesbehang, verf, lijmen, acrylkitten,...)

Onze partner in de verf Caparol staat steeds garant voor hoogwaardige afwerkingen en duurzaamheid!

Buitenschilderwerk

Verven van gevels, verschillende kaleisystemen, schilderen van alle schrijnwerk,..... Ook hier is schilderwerken Vansteelandt uw partner.

Tot het bekomen van perfect schilderwerk dient hier ook de nodige aandacht besteed te worden aan allle voorbereidingen en dit begint met een vakkundig technisch advies.

Door onze partner Caparol wordt steeds voor alle gevelschilderwerken en schrijnwerk een technisch advies op maat bezorgd. Caparol geeft u hiervoor dan ook de garantie!

Op deze manier kan een offerte op maat bezorgd worden en staat u als klant en wij als vakman niet voor onaangename verrassingen!

Totaalprojecten A tot Z

Ook voor totaalprojecten A tot Z kunt u bij Schilderwerken Vansteelandt terecht. Wij verzorgen uw volledig project, van boven tot onder. Wij staan in voor alle schilderwerken binnen en buiten alsook raam- en wandbekleding. Daarnaast verzorgen we de samenwerking betreffende elektriciteit, sanitair, timmer- en schrijnwerken,vloeren,faiencen,.... Dit alles in functie van een vlotte communicatie en samenhang tussen de verscheidene elementen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken in het kiezen van de juiste partners, we werken samen met ervaren vakmensen die aan hetzelfde zeil trekken en elk project net zoals ons tot in de puntjes verzorgen en afleveren.

Raambekleding

Bij ons kunt u terecht voor al uw raambekleding. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, maar denken met u mee voor een zo goed mogelijke realisatie van uw creatieve ideeën. We werken dit samen met u uit en maken het onmogelijke mogelijk. Daarnaast houden we rekening met het totaalplaatje en zorgen we voor een goede samenhang tussen al uw ruimtes en decoratieve elementen.

Wandbekleding

Plaatsen van alle vliesbehangen, decoratief behangpapier, schildersdoek, structuur behang, persoonlijke foto op doek, stickers,...

Vloerbekleding

Naast schilderwerken, hebben wij ook een jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerbekleding.

Plaatsen van laminaat, parket (half - massief), novillon, tapijt, kurk, click-vinyl,...

spuitwerken

Voor projecten met een groot volume of tot het plaatsen van donkere kleuren doen wij een beroep op een airless spuitmachine. Steeds met het zelfde eindresultaat! Perfectie tot in de details!

Ook uw partner voor het plaatsen van spuitplamuur

high-end afwerking met oog voor detail!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schilderwerken Vansteelandt maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie