Site by Plenso

Totaalprojecten A tot Z

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Geeft u voor al deze werken de voorkeur aan een professionele schilder, die u een offerte op maat maakt? Vul dan nu zo precies mogelijk het offerte-formulier in en ontvang helemaal gratis en volledig vrijblijvend een offerte voor uw werken.

Vraag offerte aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Vraag offerte aan

Ook voor totaalprojecten A tot Z kunt u bij Schilderwerken Vansteelandt terecht. Wij verzorgen uw volledig project, van boven tot onder. Wij staan in voor alle schilderwerken binnen en buiten alsook raam- en wandbekleding. Daarnaast verzorgen we de samenwerking betreffende elektriciteit, sanitair, timmer- en schrijnwerken,vloeren,faiencen,.... Dit alles in functie van een vlotte communicatie en samenhang tussen de verscheidene elementen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken in het kiezen van de juiste partners, we werken samen met ervaren vakmensen die aan hetzelfde zeil trekken en elk project net zoals ons tot in de puntjes verzorgen en afleveren.

high-end afwerking met oog voor detail!

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schilderwerken Vansteelandt maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie